CYBER NIGHT

 

Si mladi/-a kibertalent/-ka? Razmišljaš o karieri na področju kibernetske varnosti?

Potem si na pravem mestu!

v petek, 4. junija 2021, bo potekal dogodek s področja kibernetske varnosti – Cyber Night. Dogodek je namenjen zlasti dijakom in študentom, ki bodo imeli priložnost na dogodku preizkusiti in izpopolniti svoje veščine in znanje informacijske varnosti.

Tudi letos se bodo v okviru tekmovanja Cyber Night udeleženci soočili z reševanjem različnih varnostnih izzivov in si prislužili nova znanja, kot so kriptografija, stenografija, obratno inženirstvo, izkoriščanje spletnih in strežniških ranljivosti, …

Prav tako bodo na dogodku potekale slovenske kvalifikacije za možnost sodelovanja na evropskem izzivu kibernetske varnosti 2021 v Pragi.

P.S. zaradi okoliščin in aktualnih ukrepov za zajezitev širjenja koronavirusa COVID-19 je število udeležencev dogodka omejeno. Ker ne želimo, da bi to preprečilo ali omejilo možnost zainteresiranih, da se nam pridružijo na dogodku, smo se odločili, da letos izvedemo dogodek v hibridni obliki. Dogodek bo tako letos istočasno potekal on-site na različnih lokacijah, kakor tudi online.

Upamo, da se nam pridružite.

Za udeležbo na dogodku je obvezna prijava na Eventbrite.

Srečen lov!

dogodki event

Prejšnji

Kriptovalute in prevare

Naslednji

Pomen kibernetske varnosti v podjetjih